Επίκαιρα Άρθρα 14ου Συνεδρίου

mail5-1

Δείτε εξαιρετικά αρχιτεκτονικά έργα
με κατασκευές αλουμινίου!

mail5-1

Η ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του 14ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», που πραγματοποιήθηκε 1-3/11/19 στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στις κατασκευές αλουμινίου. Το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθώς και το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών, δείχνει τη δυναμικότητα της ιδέας, αποτελεί κίνητρο για τη συνέχιση της διοργάνωσης και μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον στον χώρο των κατασκευών.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και την Επιτροπή Αξιολόγησης για τη συμβολή τους.

mail5-1

Επιλέξτε συνεργάτες και δείτε το μέλλον μαζί τους!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την επόμενη διοργάνωση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

mail5-1

mail5-1

mail5-1

logo-footer

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  210 4512000
  210 4512011
  Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος, Ακτή Μιαούλη, 185 38 Πειραιάς

Newsletter